KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

DOKTOR ZJIVAGO

Livet rullar på fint här i det regniga lilla samhället Bjärnum. Tre veckor har nu passerat och jag är så otroligt nöjd med vart jag är just nu. Kanske inte att man är instängd i en liten spökstad men att det är så intensivt arbete på skolan och att man redan nu märker att man utvecklats. Det är mycket positiv energi överallt och det känns väldigt lovande!
 
I fredags tog jag tåget ner till Malmö för att tillsammans med min vän Anna gå på premiären av musikalen Doktor Zjivago. Det resulterade i en kväll med mycket applåder, champagne och backstage-visning. Häftigt! :) De var så otroligt duktiga och man inser återigen varför man vill jobba i denna branschen. Rekommenderar starkt att gå och se denna föreställning!
Vi fick även träffa ensemblen och efterfesta med dom vilket var mycket trevligt!
 
Imorgon kommer vi att ha vårt första fyspass följt av danslektionoch jag känner redan nu hur mör man kommer vara i kroppen på kvällen, men det är bara att bita ihop och kämpa på!
 
 

LÖRDAGSUPPDATERING

Det har redan susat förbi två veckor i skolan och man har knappt hunnit förstå det själv! Det går så otroligt fort!
Vi påbörjade i måndags ett projekt som sträcker sig över sex veckor där vi 10 och 10 ska göra en teaterföreställning på 30 minuter där allt är egenskrivet, jätteroligt! Vi fick några bilder att få inspiration från och att ha som utgångspunkt i manusskrivandet osv. Så det ska bli spännande hur det blir!
 
 
De senaste dagarna har varit intensiva med mycket skola och mycket umgänge utanför. Igår var vi på en resturang här i Bjärnum och åt taco- och pizzabuffé. Hur mysigt som helst!
 
Och nu ska jag återigen spola upp ett bad som jag kan sjunka ner i. Mmmm!
Ben & Jerry's-kväll med Mean Girls på TV                                  Gårdagens resturangbesök! Nomnom 

UPPLADDNING

Har nyss kommit tillbaka till min lägenhet här i Bjärnum och jag bestämde mig för att inviga mitt underbara och efterlängtade badkar! Det fanns inget badkar i min förra lägenhet i Växjö så att mitt nuvarande boende hade det var ett extra stort plus i kanten! 
Även fast jag endast gått i skolan i en vecka så har det stlit lite på en. Man är inte riktigt van än vid tempot och allt nytt. Jag har även märkt att mina 8 timmars sömn som annars har varit en helt perfekt tid inte längre stämmer in och att man kanske borde lägga sig lite tidigare. 
Så nu passade det utmärkt att ta ett dopp och ladda upp lite inför kommande vecka!
 
 
 
 

PERFORMANCE

Jag blev tillfrågad för någon vecka sedan att sjunga min egen låt This Is My Time under allsången på Ljungbydagarna, vilket jag självklart tackade ja till! Både Blossom och David Lindgren var med och bjöd på fantastiska framträden, så det var kul att vara en del av showen!
This Is My Time är en låt som jag deltog med i Svensktoppen Nästa i år och som tog mig till Kronobergsfinalen. Jag tänkte skriva ett inlägg lite senare om min sommar och tävlingen, så jag återkommer till det :)
 
Det var en mäktig känsla att stå på denna scen igen efter många år. Jag är nämligen från Ljungby så jag har varit där förut några gånger.
 
Helt underbar kväll!
Är så tacksam att få göra detta med sådana underbart duktiga musiker! Bander är grymt och det är verkligen en ära att få sjunga med dem!
 
 
Även mina vänner Linnea (3e från vänster) och Johan stod på scenen då de gjorde reklam för Grease som sätts upp i Växjö.
 
 
 
 

KVÄLLSINLÄGG

Det blir ett litet snabbt kvällinlägg nu! 
Har precis kommit hem från lite extra dansövning som vi i klassen hade själva. Konceptet på skolan är att vi får tillgång till skolans lokaler även efter skoltid så att vi kan öva, öva och åter igen öva. Det är kanon verkligen! För på lektionerna vill både vi och lärarna kunna gå vidare så fort som möjligt och då är det bra om alla har lärt sig det vi gjorde på förra lektionen. 
 
Alla är så hjälpsamma i klassen så det känns väldigt bra! Vi har alla våra svagheter och styrkor och kan därför hjälpa varandra med det som andra kanske inte är så starka på. Men samtidigt är det klart svårt att undvika den prestationsångesten som dyker upp lite titt som tätt. Man får försöka hitta en balans och vara medveten om att alla inte har lika lätt för allt. Och därför kan man ju som sagt hjälpas åt.
 
Deep shit. Oh yes,
Snart blir det godnatt för min del och uppladdning med ny energi för morgondagen.
 
 

NYTT BOENDE & FÖRSTA DAGEN

Då var första dagen på skolan avklarad. Och jag känner mig riktigt nöjd!
Trots att man inte har träffat klasskompisarna mer än i ungefär 7 timmar så får jag väldigt bra vibbar från klassen och ser verkligen fram emot detta året!
Det är en sådan skön stämning med en touch av nyfikenhet haha!  
 
Imorgon kommer vi att ha något som kallas för röstanalys där man ska sjunga en låt för sångpedagogerna för att de ska höra vad man behöver jobba på så man sedan ska kunna utvecklas så mycket som möjligt. Så nu sitter jag och övar för fullt och letar efter bra en bra tonart.
 
Jag tog lite bilder på mitt nya boende igår. Allt är inte riktigt klart än, ska hänga upp någon spegel och fixa lite extra. Men det är så gott som klart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BÖRJAN

Det var ett väldigt bra tag sen jag satt och skrev inlägg efter inlägg, men tänkte nu ta upp bloggandet lite igen. Dels för att det är kul att dela med sig om vad som händer samtidigt som det är en sådan skön känsla att bara skriva av sig ibland. 
Hur som helst, imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv då tar jag mitt pick och pack och flyttar ner till den lilla tätorten Bjärnum som ligger i Skåne, för på måndag börjar jag på artistutbildningen Musikteaterskolan! Det ska bli otroligt kul och spännande att se vad det kommande året har att erbjuda. Om man tittar bland de tidigare eleverna på skolan så hittar man bl a Miriam Bryant, Shirley Clamp och Annika Herlitz, vilket känns som en skön förutsättning ;)
 
Här i bloggen kommer jag att skriva en del om utbildningen och lite allmänt vad som händer, inspiration och eventuella inspelningar. Samt lite smått och gott!
 
Är man intresserad av att läsa mer om utbildningen kan ni klicka HÄR
 
 
Bild från Svensktoppen Nästa

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0