KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

SNART ÄR DET DAGS

Det är nästan lite pinsamt hur dålig jag faktiskt är på att blogga nu. Det blir ju bara mindre och mindre...
Men men, vi har repat så otroligt intensivt nu de senaste veckorna att man verkligen inte har tid med något annat än skolan, vilket är väldigt kul samtidigt som man är väldigt trött! Hur som helst, idag är vi lediga och jag har knappt inte gjort något produktivt idag alls förutom att vila och försöka återhämta mig från dessa förkylningar som ständigt vandrar runt. Det blir ju väldigt svårt att hålla sig frisk när mer än halva klassen är sjuka och man lever så tätt inpå varandra. 
 
Nu är äntligen ljuset satt till föreställningen och snart även ljudet! Det tar sååå mycket längre tid än vad man kan tro, men det är så värt det! Vill bara lägga ut massa bilder och videos från när vi repar men får inte spoila för mycket ;) Det är nu bara 5 dagar kvar tills premiär och det närmar sig slutsålt på föreställningarna så är man sugen på att komma och kolla på Rise så får man ta och boka biljetter väldigt snart!
 
Nej, jag har väl egentligen inte mycket mer att säga. Tänkte ta och lägga mig och kolla på en film, i min ensamhet och bara njuta av att jag har några timmar kvar där det är helt okej att bara lata sig!
 
Slänger in en bild på Linnea, Emma och mig från Halloweenfesten vi hade för några veckor sedan. Väldigt stolt över att jag själv lyckats sminka mig såhär ^^
 
 
 

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0