KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

RISE - ÅRETS HÖSTSHOW

Jag sitter nu i min mysiga lilla lägenhet och käkar frukost och lyssnar på lite skön akustisk musik. Gotta love Sundays! Detta är den enda lediga dagen denna vecka så man passar verkligen på att ta det lugnt och inte anstränger sig på något vis.
 
Vi håller nämligen på nu med massa rep inför vår kommande höstshow - RISE! Det är många nummer som ska läras ut och sättas så fort som möjligt! Så det blir tidiga mornar (stavning?) och sena kvällar. Man kommer hem, kastar i sig något snabbt, tar en dusch och sen är det dags att sova några timmar innan man ska tillbaka till skolan. Lite hektiskt, men samtidigt är det väldigt kul! 
Jag känner på mig att det här kommer bli otroligt bra föreställningar! Jag har en sådan talangfull klass så jag tvekar inte en sekund! ;)
 
Vill ni komma och titta på vår show så kan ni köpa biljetter HÄR eller klicka på bilden! De går åt snabbt så passa nu på att köpa!
 
 
 

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0