KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

PHOTOSHOOT & KONSERT

Just nu sitter jag hemma och har ont i halsen vilket resulterade i att jag inte kunde gå till skolan idag och mysa med mina fina klasskompisar, men men.
Desto mer te och avslappning idag så jag hinner återhämta mig under helgen till nästa veckas intensiva rep av vårt teaterprojekt :)
 
De senaste veckorna har det varit ganska mycket i skolan, och framför allt denna veckan. Det är mycket text som ska in i huvudet, många melodier och stämmor som ska klaffa med varandra och samtidigt ska dansen sitta som en smäck! Men det är så fantastiskt kul! Jag trivs så himla bra här borta! Även fast man ibland får stanna kvar i skolan till halv 12, som igår haha.
 
Förra helgen stack jag iväg med Emma och Hannie till Hässleholm för att kolla på en konsert som var en hyllning till staden som fyller 100 år. Det var bl a Robin Stjernberg och Familjen som uppträdde vilket var så otroligt bra! Gåshud flera gånger under den kvällen!
 
Jag har två gånger under de senaste veckorna varit och fotograferats för tidningen Nöjesnytts oktobernummer för Växjö, Kalmar och Jönköping! Två dagar av nervositet, obekväma poser och mycket glädje, haha ;) Jag har aldrig tidigare fotograferats för något sådant här, så det var riktigt kul! Självklart kommer bilderna att komma upp här på bloggen senare när tidningarna har publicerats!
 
Fotograferingen skedde i Mstudio i Växjö.

FOTOGRAFERING

Usch vad jag är dålig på att uppdatera bloggen! Det händer saker hela tiden så det är svårt att finna tid ibland att skriva här. Men nu är det helg och man kan slappna av lite och ta några extra andetag.
 
 
Hur som helst, förra veckan blev jag och Linnea väldigt sugna på att fota och modellera så vi stack ut på en liten photoshoot och knäppte några bilder. Här har ni ett smakprov av vad vi fick fram den dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0