KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

RELEASEFESTEN

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i Ljungby och bara tar det lugnt. Det var så mycket nerver och känslor igår så jag känner mig helt urladdad idag, men på ett mycket positivt sätt. Utan tvivel var det en av de bästa kvällarna jag varit med om, så mycket kärlek och omtanke! Det kom även mycket mer folk än vad jag trodde, vilket var riktigt roligt! 
 
Som sagt hölls själva releasefesten på PM TAK och ja, vad ska man säga? Vilket hotell! Stilrent, exklusivt och inbjudande. Precis vad jag älskar! Så Växjö Pride har verkligen lyckats att hitta en bra samarbetspartner som kunde anordna detta! 
 
Allt började med att Andreas höll lite tal inför gästerna och sedan lämnade han över till mig för att sjunga. Det var en sådan himla skön respons från alla som lyssnade och man kände verkligen att glädjen var på topp och alla var taggade på att få höra den nya pridelåten. Lite senare när jag körde låten andra och sista gången kunde man se på folk att de även satt och sjöng med, vilket känns väldigt kul! Nästa gång jag kommer framföra låten är 9 maj i Linnéparken i Växjö under konserten efter att paraden har gått runt i stan och sedan landat framför scenen. Det kommer även vara kända artister och profiler som kommer uppträda strax efter, så missa inte detta!
 
Att bara efter ett dygn kunna se att låten redan har passerat 1000 lyssningar känns helt ofattbart! Så himla roligt!
Just nu finns låten endast ute på Soundcloud men den kommer snart även finnas ute på bl a Spotify och iTunes.
 
 
 
 
 Tack till alla fina vänner, bekanta och alla er som jag inte känner, som kom och lyssnade och firade den här kvällen med mig! 
 
 

RELEASEDAG

Det är idag det händer. Det känns så otroligt häftigt att få göra det här!
 
Idag kommer årets festivallåt för Växjö Pride 2015 att släppas, vilket även kommer att bli min nya singel.
Låten heter Force Field och det är en låt som jag skrivit och komponerat själv. Den handlar om att man ska våga stå på sig, vara sig själv och att vi tillsammans alltid kan lyfta upp varandra.  Att vi tillsammans bildar detta kraftfält, som låten heter. Och även att människans värde alltid är densamma, oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning.
Ikväll håller Växjö Pride en releasefest för min låt på takvåningen av PM & Vänner’s hotell i Växjö där jag kommer att köra bl a pridelåten och även ett par andra låtar live. Det kommer bli lite mingel och förmodligen en (i alla fall för mig) oförglömlig kväll.
 
Det är nervöst, euforiskt, kittlande och minst sagt förvirrande med allt som händer just nu! Nyss blev jag intervjuad i radion och strax väntar en annan intervju till en tidning. Det ska bli så himla maffigt att få släppa något som är helt eget, något som jag själv har gjort från grund och botten! Låten kommer att släppas först på Soundcloud men inom några dagar kommer den även finnas tillgänglig på bl a Spotify och iTunes.
 
I höstas tog Andreas, som sitter i styrelsen för Växjö Pride, kontakt med mig och frågade om jag ville jobba med dem och förklarade att de ville att jag skulle skriva pridelåten. Det är en väldigt stor ära för mig, så självklart tackade jag ja. 
Utan att riktigt veta vad jag kastade mig in i började jag fila lite på en låt, eller snarare 4839 olika för att senare filtrera ner det bästa till en. Det har varit många timmar om nätterna man har legat och funderat, nynnat och skrivit. I och med att jag nu samtidigt går på en utbildning fick jag göra detta parallellt vilket inte alltid var så enkelt, men ÅH vad jag inte ångrar en enda minut som jag har lagt ner på det här projektet. Låtskriveri är fortfarande något väldigt nytt i mitt liv så jag känner verkligen att det här har varit en väldig nyttig process för mitt eget utvecklande, vilket har varit väldigt bra!
 
När låten släppts ikväll kommer den självklart att komma ut på min Facebook, instagram, blogg och alla dessa sociala medier som är tillgängliga haha.
 
Så håll ögonen öppna, för ikväll smäller det! Hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som jag gör :)
 
 
 
 
 

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0