KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

STIPENDIUM

Nu är vi i skolan mitt inne i första veckan av vår showperiod för våra fyra nedkortade musikaler som vi kommer att sätta upp!
De är Jesus Christ Superstar, Ghost, Sweet Charity och Mamma Mia!
Premiär är 13e mars.
Jag är väldigt glad över att vi har fått dessa och av att dömma de nummer vi redan fått utlärda kommer det bli riktigt fett! Vi är 40 pers i klassen så det är alltså ganska mycket att dela på, men jag ska iaf bl a spela en av huvudrollerna i Ghost som heter Carl. Karaktären är någon helt nytt för mig att spela så det ska bli väldigt roligt!
Just nu har man inte speciellt mycket tid över, utan den tiden man får ägnar man oftast till att sova eller öva mer, så jag tänkte bara skriva ett snabbt blogginlägg här om vad som försigår :)
 
Förresten så fick jag äran att emot ett musikstipendium ur Per Grendlunds stipendiefond i början av januari. Det var under Ljungby blåsorkesters nyårskonsert då jag även fick ställa mig på scenen och riva av en låt. Så jag tänkte dela med mig utav det. Här har ni "Guldet blev till sand" ur musikalen Kristina från Duvemåla.
Hoppas ni tycker om det! :)
 

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0