KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

JOBB OCH SEMESTER

Under sommarens helger är jag ute på turné med Partyfabriken, som är ett företag som jobbar med underhållning och event! Vi åker runt och underhåller på allt från företagsfester till stadsfestivaler! Där jobbar jag som serverande artist och jag har även med mig två av mina absolut närmsta vänner, Emma & Linnea, vilket är jätteroligt! Det har blivit (och är i och för sig fortfarande) mycket texter och låtar att plugga in då vi kör allt från schlager till rockklassiker. Det är så himla roligt att stå där och uppträda inför nya människor på nya platser nästintill varje helg :) 
 
Mina fina tjejer
Bilden nere till vänster är tagen innan premiären av vår egenskrivna barnföreställning som vi har i sammarbete med Partyfabriken. 
 
- - -
 
Häromdagen kom jag hem från Danmark där jag har varit på lite semester med min familj. Vi besökte bl a Skagen, Saeby, Ålborg och Frederikshamn.
Underbart fint och härliga miljöer! Det finns bara ett stort minus. Språket. Jag har så brutalt svårt att förstå vad de säger, vilket är väldigt pinsamt då de oftast förstår vad jag säger. Eller så är de väldigt duktiga på att spela förstående haha!
 
Mina fina föräldrar.
 
 
Just det! Ska ni ta med er hund måste den tydligen vara marinerad i snor. Just something to keep in mind!
 
 
Titta så glad man kan vara då!
 
I Skagen, där denna bild är tagen, finns det en udde som heter Grenen (några meter från folkmassan på bilden) där Skagerak och Kattegatt möts och bildar kollisioner av vågorna. Av någon märklig anledning (läs: vinden) kommer vågorna från olika håll och ja, kastar sig in i varandra. Mycket vackert naturfenomen! 
 
Försökte mig på en panoramabild.
 
Mycket härlig resa! Rekommenderar absolut att åka till dessa ställen om ni får chansen!
- - - 
 
 
Just det! Höll på att glömma det viktigaste! Boendet är nu fixat i Göteborg och imorgon går flyttlasset!
Så otroligt taggad!!! Flytta från småstäder som Ljungby och Bjärnum till Göteborg, det är verkligen något jag ser fram emot!
Spårvagnarna, here I come!

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0