KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

LIVETS BÄSTA

Vart tog tiden vägen?! Det är nästan löjligt hur fort de senaste månaderna har gått.
För några veckor sedan slutade jag min utbildning på Musikteaterskolan i Bjärnum vilket har varit något av det jobbigaste på väldigt länge! Det här året har fått mig att utvecklas så oerhört mycket, både som person och artist och jag kan säga det att finare människor än mina klasskompisar går inte att hitta. Vi har tillsammans delat så mycket glädje, lyft upp varandra i jobbiga stunder och alltid funnits där för varandra.
I och med att Bjärnum är ett så pass litet samhälle (eller tätort som Wikipedia gärna vill kalla det för) så har man kommit varandra så otroligt nära och man blir verkligen som en stor familj, hur flummigt det än låter. 
Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag fått vara med och ta del av den här utbildningen och alla som gjort detta till det bästa året hitills i mitt liv!
 
Flum flum flum, jag vet!


Jag har även under den här inaktiva tiden på bloggen gjort audition för två yrkesutbildningar inom artisteri i Göteborg, som för övrigt är två av de mest främsta utbildningarna inom denna branschen i hela Norden, nämligen Performing Arts School (PAS) och Balettakademien (BA).
Skolorna har liknande upplägg på sina auditions där man under tre hårda dagar ska ha bl a dans- sång- och teaterprov. Det är mycket press och det är väldigt viktigt att man presterar just här och nu. Det är lite skräckbeblandad förtjusning i att göra auditions, jätteroligt ibland och ibland vill man helst lägga sig ner på golvet och hoppas på att det löser sig självt. Det senare alternativet brukar oftast inte funka så jag råder er inte till att köra på den metoden...
 
Hur som helst, jag lyckades att ta mig in på båda dessa två skolorna och fick ett jobbigt beslut att ta. 
Men bestämde mig strax efter att jag kommit in på Balettakademien att det är skolan för mig. 
Så nu laddar jag upp under sommaren för att flytta till Göteborg och till hösten påbörja min treåriga utbildning till musikalartist!!!
 
 
Bild från årets Vårshow på Musikteaterskolan

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0