KONTAKT: ROBINSKONESKOG@GMAIL.COM

20 ÅR & PREMIÄR

I tisdags fyllde jag 20 år och blev då ordentligt firad på skolan med vacker sång och massa tårta och fika som mina fina föräldrar tog med till klassen! En riktigt underbar dag :) Det enda dåliga är dock att man nu måste betala vuxenbiljett när man åker tåg och kollektivtrafik... Men man kan ju alltid glädjas åt att systemet nu slår upp sina portar för mig ;)
 
Under veckan har vi repat väldigt intensivt i skolan då det har blivit 15-16 timmar varje dag. Blod, svett och tårar. Men det har varit så sjukt värt det! För igår hade vi nämligen premiär på vårshowen och jag kan bara säga att jag är så otroligt glad och stolt över att gå i den här klassen med så många talangfulla människor! Det känns verkligen som en sådan lyx att få arbeta med dem :)
 
Vi har nu tre helgers föreställningar kvar och har ni inte köpt biljett än så finns det fortfarande möjlighet på vissa datum. Det finns inte allt för många biljetter kvar så passa på medan ni kan!
Klicka på länken nedan för att länkas till biljettförsäljningen.
https://www2.nortic.se/tickets/event/6823
 
 


NU BÖRJAR DET NÄRMA SIG

Mitt i all hast om diskussionerna om den blå/guldiga klänningen sitter jag hemma hos min familj i Ljungby och tar vara på den enda lediga helg jag har nu på ett tag framöver. Om två veckor har vi haft premiär på vår vårshow och (den förhoppningsvis fullsatta) publiken stömmar in för föreställning nr. 3. Kommande vecka kommer mest att bestå utav ljud- och ljussättning av hela showen, sen veckan därpå är det finslip av musikalerna och sen på fredagen är det dags! Det är helt galet vad tiden går! 
 
För ett par veckor sedan var det sportlov och då befann jag mig i Växjö för att spela in sång till ett kommande projekt som kommer att bli aktuellt om någon månad! Väldigt roligt, så det ska bli grymt kul att få visa upp det för er sen :) Efter det åkte jag upp på besök hos min fina syster i Göteborg och gick bl a på Kristina från Duvemåla som för övrigt var en fantastisk föreställning! 
 
 

Tjena! Mitt namn är Robin Sköneskog. Tidigare smålandsbo som just nu förflyttar mig till Göteborg, där jag ska påbörja min utbildning till musikalartist på Balettakademien. Under mina 20 år har jag valt att satsa på entertain-branschen och att ha en stadig relation till mikrofonen i handen. I bloggen kommer jag att skriva om utbildningen, planer och drömmar, inspiration och självklart lägga ut lite smakprov på hur det låter. Har ni frågor eller vill boka mig kan ni skicka ett mail till: robinskoneskog@gmail.com
bloggping


1000länkar.com - gratis länkkatalog Bloggparaden
RSS 2.0